Målskytt: Alex Iwobi!

Arsenal fortsätter att rada upp trepoängare!

Igår tog sig Arsenal an nykomlingarna Brighton på hemmaplan.

Och Wengér valde att ställa upp sitt lag så här: Cech, Mustafi, Holding, Monreal, Bellerin, Xhaka, Ramsey, Iwobi, Kolasinac, Alexis och Lacazette!

Detta blir bara ett målsvep av matchen eftersom jag följde det hela via text-tv och min Forza-app på mobilen.

Redan efter två minuter fick Lacazette iväg ett drömskott, stolpe ut! Så nära en drömstart för Arsenal.

Efter sjutton minuter fixade Nacho Monreal ledningsmålet med en välplacerad högerträff sedan bollen farit som en flipperkula i Brightons straffområde!

Hemmalaget ledde klart rättvist efter första halvlek. Men Brighton var ruskigt nära en kvittering när Solly March prickade stolpen med en härlig volleyslägga!

Arsenal fortsatte dominera matchbilden även i andra halvlek. Alexis såg riktigt rapp ut och skapade många heta chanser framåt!

När klockan tickat upp på 56 bjöd Alexis på fotbollsgodis när han med en läcker klack hittade Iwobi som drog in 2-0 på kraft.

Ett grymt fint mål från Arsenal och vägen mot tre poäng låg nu vidöppen!

Och efter 94 minuters spel blåste domaren av matchen.

Arsenal tog därmed andra raka segern i Premier League och hakar på topp-fyra-lagen!

Dessutom kliver Wengérs pojkar upp på samma poäng som Chelsea och passerade också Liverpool i tabellen, upp på femteplatsen.

Mina bästa minnen från matchen: dom snygga målen, segern och att Alexis verkligen börjar hitta toppformen!