Grym comeback när Arsenal slog Swansea och gick upp på fjärdeplatsen i Premier League-tabellen!

Matchvinnare: AARON RAMSEY!

Arsenal tog emot Swansea denna lördag i Premier Leagues tionde omgång!

Eftersom ingen kanal valde att visa matchen så får detta bli ett målsvep mer än en matchrapport kära läsare.

Arsene Wengér mönstrade samma elva som slog Everton med 5-2 borta förra helgen!

Cech, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Bellerin, Kolasinac, Ramsey, Özil, Xhaka, Alexis och Lacazette.

Swansea som inlett säsongen svagt saknade Bayern Munchen-lånet Renao Sanhez och svensken Martin Olsson!

Första halvlek. Eftersom jag inte såg matchen blir det ju svårt att säga hur matchbilden såg ut.

Men Swansea tog i alla fall ledningen efter tjugotvå minuters spel efter ett vackert anfall!
Abraham slog en snygg passning och Clucas avslutade kyligt, otagbart för Cech.

Andra halvlek.
Det var ett heltaggat Arsenal som startade andra halvlek! Och det skulle ge utdelning!

1-1 fixade Sead Kolacinac med en pärla, han sköt in bollen i mål med känsla efter en finurlig klack av Ramsey!

Bara minuter senare var det dags igen. Kolasinac slog in ett välriktat inspel längst marken och Ramsey placerade in 2-1 från nära håll!

2-1 till Arsenal och fansen njöt för fullt efter den grymma comebacken.

Det var tajt och tufft och Swansea gjorde mycket rätt men Arsenal hade lite mer kvalité, vilket till slut blev avgörande när dom vann med uddamålet!

Skön seger för hemmalaget som nu klättrade upp till fjärdeplats i tabellen. Tre poäng före Chelsea som möter Bournmouth borta ikväll.

Plus: Snygga Arsenal-mål, Ramsey blev matchvinnare med 50:e mål totalt i Arsenal-tröjan och detta var Arsenals 13 raka vinst på hemmaplan!

Minus: Försvarsspelet! Mer fokus där Arsenal!

Matchens stjärna: Sead Kolasinac!