Då var det äntligen dags för seriespel på hemmaplan för oss spelare i Storvreta IBK-örnarna.

Det var samling vid Fyrishovs a-hall kl 9:00 denna lördag i mitten av februari.

I sann laganda hjälptes vi spelare åt att bygga sarg och sedan körde vi lite spontanfotboll som lättare uppvärmning.

Dagens första motståndare var Sätra.

Och vi fick verkligen den start på dagen vi hade hoppats på.

6-3-segern, glimtvis riktigt bra spel av oss örnar och fem vackra mål av lagkapten Jesper Tero.
Vi sprang mycket, hjälpte varandra som lag och vann väldigt rättvist sett över 40 minuter.

Varje gång spelarna gjorde mål och assist sa speakern spelarens namn och nr så det var coolt!

Sedan var det lite extra kul att få bidra till dom tre poängen men två snygga assist.

Anoar fick göra sitt första mål för säsongen när mitt skott-avslut studsade sarg ut och bollen hamnade perfekt framför Anoar som bara behövde styra in bollen i öppet mål.

När domaren blåste av matchen var det bara glädje såklart bland oss spelare efter att vi tagit den andra vinsten för säsongen!

Med bara dryga 25 minuter till nästa match hann vi bara tagga ner innan fokus låg på våran kommande motståndare i form av Korsnäs.

Korsnäs var minst två klasser bättre än oss denna gång och vann förkrossande stort med 11-2.

Vi tar med oss andra perioden och dom fina målen Jonas och Jesper drog till med under slutminuterna.

Några vunna närkamper, snygga passningar (fram för allt min tunnel-passning till Martin mot Korsnäs), några farliga skott mot mål som var riktigt nära att smita in, vinsten mot Sätra plus att få umgås med mina underbara lagkamrater blir high lightsen under denna innebandylördag på Fyrishov. Relaterad bild