Arsenals CL-dröm dog på Allianz Arena!

Team v Bayern Munich
Inte ens nära Arsenal!

Äntligen var Champions League tillbaka.

Och under gårdagen bjöd PSG på drömfotboll och krossade Barcelona med 4-0. Sedan besegrade Victor Nilsson Lindelöfs Benfica Dortmund hemma med 1-0.

Men under onsdagen höll favoriterna för trycket. Real Madrid slog Napoli med 3-1.

Arsenal höll emot starkt i en halvlek och hade 1-1 45 minuter plus tillägg. Arjen Robben inledde målskyttet efter blott elva minuter innan Alexis Sanchez kvitterade på straff efter 30 minuters spel.

Men när kapten Laurent Koscielny gick sönder slogs Arsenals försvar i bitar och hemmalaget kunde gå i från till en storseger med lite för många måls marginal för att det ska kunna bli spännande i returen.

En final mellan Real Madrid vs Bayern Munchen känns ju som ett ganska bra tips med dom första åttondelsfinalerna avklarade.

Nu kan Arsenal som ändå gjort ett riktigt grymt CL som obesegrad gruppetta före PSG lägg all fokus på ligan och FA-cupen nu under våren!