Arsenal vidare i FA-cupen!

Lucas celebrates opening the scoring against Sutton
Måljubel!

Arsenal är tillbaka på det vinnande spåret efter gårdagens seger borta mot Sutton i FA-cupen.

Med ett kvickt anfallsspel uppbyggt av Iwobi, Elneny och Xhaka inledde Lucas Perez målskyttet efter 25 minuters spel. Spanjoren dribblade sig in i hemmalagets straffområde och placerade vackert in 1-0-målet.

David Ospina höll sedan på att bjuda Sutton på en kvittering när hans taskiga inspark hamnade rakt framför fötterna på en motståndare.

I andra halvlek fixade Theo Walcott 2-0 (hans 100:e mål i Arsenal-tröjan)efter ett fint väggspel mellan Lucas Perez och Monreal innan engelsmannen slog in bollen i mål från nära håll.

Efter 94 minuters spel blåste domaren av matchen och Arsenal tog sig därmed vidare till kvartsfinal av FA-cupen där Lincoln City hemma väntar!