Arsenal pallade inte för trycket mot Watford!

Laurent Koscielny v Watford
Usel start kostade matchen:Arsenal!

Ett Arsenal med sju raka matcher utan förlust mötte kontringsstarka mittenlaget Watford på hemmaplan i tisdags.

Ett perfekt läge att verkligen haka på Chelsea uppe i toppen av Premier League.

Arsene Wengér avtjänade sin andra av fyra matcher avstängning så Steve Bolt fick åter igen förtroendet att leda laget från sidan!

Eftersom matchen inte tv-sändes så blir det ingen detaljerad rapport mina fina läsare så vill ni ha det surfa in på länken nedan.

Det var inga direkt överraskningar i hemmalagets startelva: Cech, Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coqelin, Ramsey, Özil, Alexis, Iwobi och Giroud.

I bortalaget gjorde Roma-lånet Niang debut direkt!

Att man måste vara på tårna i alla matcher av PL blev åter igen bevisat denna omgång.

Arsenal-spelarna verkade långt ifrån startklara när domaren blåste i pipan.

Kaboul fixade 1-0 efter en farlig Watford-frispark efter 10 minuter och blott tre minuter senare var dags för nästa mål. Denna gång styrde lagkapten Deeney in bollen som på något tursamt sätt hamnade framför fötterna på honom.

Efter den mardrömsstarten fick ju hemmalaget jobba i motvinden resten av matchen mot ett smart spelades men inte bättre Watford-lag.

Arsenal stod inte att känna igen och Cech räddade faktiskt laget från större siffror bakåt efter första halvlek.

I andra halvlek var  det mer eller mindre spel mot ett mål. Gomez fick slita hårt mellan stolparna och gjorde det utmärkt under 90 plus stopptid!

Alex Iwobi reducerade vackert efter ett härligt förarbete av Alexis Sanchez när klockan tickat upp på 58.

Sedan skapade Arsenal nog med chanser både för att kvittera och ta ledningen men hade inte den rätta skärpan eller flytet framför mål denna kväll. Walcott bommade, Alexis likaså, Monreal var nära och inhopparen Perez träffade ribban med ett grymt skott!

Arsenal som inte förlorat sedan säsongspremiären i augusti åkte nu på sin blott andra förlust på Emirates Stadium och förhoppningsvis den sista.

Nu taggar vi om, skakar av sig denna enorma besvikelsen och ser till att göra en toppenbra insats mot Chelsea på lördag! Nio poäng efter Chelsea, trea i tabellen, tre ynka mål bakom tvåan Spurs och en poäng före både City och Liverpool i tabellen, det kunde ju vara betydligt värre Arsenal!