Özil glänste när Arsenal hakade på i guldfajten!

Ozil Bournemouth
Premier League-säsongen fortsätter med full kraft.

Igår tog Bournemouth emot Arsenal på Vitality Stadium.

Ett Londonlag som inte vunnit på fyra matcher och inte gjort mål på 305 minuter!

Men dåliga trender är ju till för att brytas. Och äntligen gick det vägen.

Två mål på lika många minuter gav Arsenal tre livsviktiga poäng i guldfajten. Ramseys fina cross , Girouds läckra ned-nick och Özils känsliga volley-kanon gav 1-0 ribba in. Bara minuten senare fixade Oxlade-Chamberlain 2-0 stolpe in från klurig vinkel.

Det kanske inte var någon hödjarmatch men Arsenal avgick med segern mot ett piggt rookiegäng som skrällt många gånger om mot topplagen denna säsong.

Hela laget gjorde en gedigen insats men mest glänste Mesut Özil nr 11. Tysken var briljant i den offensiva rollen på mittfältet och gjorde ju också det så snygga första målet.
Även Cech, Monreal, och Ramsey stod för strålande prestationer över 90 minuter.

Arsenal hakar på Leicester och tog sig förbi City upp på en bronsplats på samma poäng som tvåan Tottenham.

Spänningen fortsätter i världens bästa liga Premier League.