Arsenal hakar på i guldfajten efter 2-1-segern mot Leicester !

Danny Welbeck var äntligen tillbaka och fanns med på bänken för första gången denna säsong.

Wengér valde en rätt väntat elva med Cech, Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Ramsey, Coquelin , Oxlade Chamberlain, Özil, Alexis och Giroud.

Leicester satsade så här: Schmeichel, Huth, Morgan, Fuchs, Simpson, Kante, Albrighton, Drinkwater, Mahrez, Okazaki och Vardy.

Eftersom jag inte såg match blir det mer ett målsvep än en riktigt detaljerad rapport.

Första halvlek.
Två offensivt skickliga lag gjorde upp och efter en jämn första del av matchen fick bortalaget måljubla först.

När klockan tickat upp på 45 minuter fällde Monreal klumpigt en framstormande Vardy i eget straffområde med given straff som följd.

Vardy klev själv fram och pangade iskallt in 1-0 till Leicester, ett resultat som stod sig halvleken ut.

Andra halvlek.
Simpson fällde Giroud grovt och åkte därmed på sitt andra gula vilket gav rött , bara minuter in i akt två. Och efter det tog Arsenal fullständigt över showen. Och det skulle ge utdelning till slut.

Efter 70 minuter hittade Bellerins inspel Girouds panna och fransmannen nickade snyggt fram Walcott som läckert placerade in 1-1-målet på ett tillslag! Grymt viktigt mål och välförtjänt.

Arsenal fortsatte sin press och djupt in på stopptid på Özils perfekt slagna frispark nickade Welbeck in det vinnande målet, 2-1 och glädjen bland Arsenal-spelarna och fansen ville aldrig ta slut!

En UNDERBAR seger för ett Arsenal som nu verkligen hakar på i guldfajten blott två poäng bakom succégänget nr 1 Leicester City med tolv matcher kvar.

Premier League är helt klart världens bästa liga utan tvekan.