Senaste fotbolls-nytt!

Fotboll kan suga hårt ibland.

Ett formtoppat Arsenal mötte bottenlaget WBA idag . Tre givna poäng mer eller mindre.

Tyvärr blir det inte alltid som man tänkt sig.

Men det började bra. Olivier Giroud nickade snyggt 1-0-målet på Özils briljanta frispark. Men sedan blev allt nattsvart. 1-1 genom Morrison och 2-1 WBA efter oturligt självmål av Arteta vilket stod sig halvleken ut.

I akt två skruvade Arsenal upp tempot rejält och då skapades också chanserna. Özil prickade stolpen och Campbell lyckades bomma mål från tre meter. Och sent i den 84 minuten fixade Alexis straff. Cazorla som brukar vara säkerheten själv klev fram och slog säsongens sämsta straff. Det var inte ens nära. En miss Arsenal aldrig hämtade sig från.

En kombo av oflyt och ineffektivitet kostade Londonlaget alla poäng.

Men all credd till WBA som gjorde en storstilad insats. Lider med Cazorla, han måste må dåligt just nu.

Bara att ta nya tag nästa helg och krossa Norwich. Men först väntar en måste-vinna-match mot Zagreb på tisdag i CL. Arsenal-fan i med och motvind !

Det tajtar till sig i toppen nu. 1: Leicester 28 p, 2: Man U 27 p, 3: City 26 p och 4: Arsenal 26 p.

Nu byter vi land och liga och riktar in oss på Spanien och La Liga.

Alla blickar mot Madrid och El Clasico.

Men det blev aldrig riktigt spännande. Barcelona var totalt överlägsna och vann förkrossade lätt med 4-0.

Suarez pangade in 1-0, 2-0 fixade Neymar jr kyligt innan halvleken var över. Och i andra stänkte kapten Iniesta in 3-0 med ett mäktigt skott i krysset efter Neymars fina klack sedan chippade Neymar läckert in 4-0 innan fajten var över.

Leo Messi fick dryga 30 min i sin comeback, kul att se!

Nu leder Barca La liga sex poäng före Real Madrid, härligt.

Överlägsna: Messi och Barcelona!