Arsenal i fortsatt serietopp tillsammans med City över landslagsuppehållet!

Delat poäng i derbyt!

Arsenal fortsätter visa fin form i Premier League.

Efter kvällens 1-1-resultat i det fartfyllda derbyt mot Tottenham delar Arsenal serieledningen tillsammans med Man City även över landskampsuppehållet.

Harry Kane fixade kyligt ledningsmålet efter 32 minuter, snyggt framspelad av Danny Rose.

Koscielny försökte ställa engelsmannen offside men misslyckades totalt.

I andra halvlek skruvade hemmalaget upp tempot och Giroud prickade ribban efter ett snyggt nickförsök.

Men sent i 77:e minuten hittade Özil Gibbs med en perfekt crossboll så var det kvitterat 1-1

Crossen stod alltså assistkungen Mesut Özil för och det poänggivande målet gjordes alltså av Kieran Gibbs på halvvolley. Inbytt i 74 minuten och målskytt i 77 minuten, snacka om succéinhopp!