Första segern för Arsenal i CL!

Danny Welbeck: tremålsskytt!

Det var ett lätt pressat Arsenal som laddade för hemmapremiär i CL mot Galatasaray igår.
Efter förlusten mot Dortmund senast så var det bara tre poäng som gällde för Wengérs boys!

Och här kommer elvorna med hemmalagets först.
Szczesny, Gibbs, Mertesacker, Koscielny, Chambers, Flamini, Cazorla, Özil, Oxlade-Chamberlain, Sanchez och Welbeck.

Muslera, Telles, Sari, Chedjou, Kaya, Melo, Kurtulus, Sneijder, Dzemaili, Yilmaz, Pandev.

Första halvlek. Arsenal inledde rätt slött. Men sedan hände allt. Minut 22: Alexis frispelar Welbeck med en smart passning och engelsmannen visar kyla när han petar in 1-0-målet, snyggt! Minut 30: Welbeck rycker förbi Melo och placerar in 2-0, riktigt fin prestation av Arsenals nr 23! Minut 41: Özils perfekta boll når Alexis som viker in i straffområdet och curlar in 3-0, härligt! Fotbollsgodis från Arsenal mot ett Galatasaray som inte hänger med alls får sammanfatta första 45!

Matchens fulaste spark går till Felipo Melo, han går in stenhårt mot Alexis med bägge sulorna och dobbarna först men får bara gult kort av domaren, där är det rött alla dagar i veckan!

Andra halvlek. Minut 52: Oxlade-Chamberlains öppnande pass når Welbeck som läckert lättar bollen över Muslera, 4-0 Arsenal och hat trick hero WELBECK, vilken målshow!!!!

Med halvtimmen kvar att spela kommer Szczesny ut fel och fäller en Galatasaray-spelare med straff och rött kort som följd.

David Ospina (nyförvärvet från Nice) kommer in och Arsenal är nere på tio man. Ut får duktige Alexis Sanchez gå.

Burak Yilmaz kliver fram och smäller in straffen säkert och Galatasaray snyggar till siffrorna något.
 Arsenal kämpar och försvarar sig faktiskt riktigt bra med sina tio krigare och David Ospina får göra några vassa räddningar i sin CL-debut, kul att se!

90 plus 3 Jack Wilsheres passning når Santi Cazorla i offensivt straffområde och spanjoren lyfter bollen över keepern men Melo hinner upp bollen precis på mållinjen och sparkar undan den, så nära!

Sluuuut! Arsenal vinner övertygande och tar en grymt viktig seger som för dom upp på silverplats bakom Dortmund i tuffa grupp H. Och Arsenal har skaffat sig en fin chans att gå vidare och möter i nästa omgång Anderletch borta.