Efter den sena comebacken och victoryn senast mot Anderletch i CL, väntade nu Premier League-fotboll och tuff bortamatch mot Sunderland för Arsenal denna lördag!

Theo Walcott fanns glädjande nog på bänken och chansen till inhopp var hyfsat stora.

Här nedan kommer elvorna med hemmalagets först.

Mannone, Aanholt, Brown, O'Shea, Vergini, Cattermole, Johnson, Larsson, Buckley, Rodwell Fletcher.

Szczesny, Gibbs, Mertesacker, Chambers. Monreal, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Arteta, Flamini Alexis, Welbeck.

Första halvlek.
Arsenal i sina gula bortaställ inledde rätt bra med mycket bollinnehav och hög press.
För svensk del var det kul att Sebastian Larsson fick chansen i startelvan med tröja nr 7.
Minut 30: Brown dräller med bollen, Alexis snor den och får fri väg mot mål, Mannone lägger sig tidigt och Arsenals nr 17 chippar snyggt in 1-0, lekande lätt! Ledningen var rättvist efter första 45. Sunderland verkade helt klart skärrade fortfarande efter 8-0-smällen senast mot Southampton och agerade virrigt i eget straffområde.

Andra halvlek. Sunderland var riktigt taggade i akt två. Hemmalaget började skapa chanser men Arsenals tajta försvar stod emot. Larsson fick till ett hårt skott mot mål som Szczesny räddade fint.
Wickham hoppade in direkt i andra halvlek för att spetsa till hemmalagets anfallsspel och lyckades.
Men Sunderland hade inte flytet med sig. Utan tabbarna fortsatte komma. I 92 minuten missade Mannone bollen när han skulle sparka ut den och Alexis var på rätt plats, snodde bollen och slog in 2-0 i öppet mål.

Skön Arsenal-seger blev det och nu börjar klättringen uppåt i tabellen. En femteplats just nu med häng på fjärdeplatsen, härligt!

Plus: Seger, tre poäng och Alexis fortsätter sin fina målform. Plus Walcotts comeback.
Minus: Skadorna fortsätter. Nu haltade Gibbs ut med kvarten kvar, hoppas verkligen det inte är något allvarligt.