Arsenal hakar på i guldfajten efter 4-1 kross mot Sunderland!

Äntligen målskytt igen!

Tillbaka i PL-lunken igen var det efter veckans CL-omgång.
Arsenal gästades av ett formtoppat Sunderland med en riktig poängmaskin i Adam Johnson (han har gjort många mål och assist dom senaste matcherna).
I hemmalaget var Olivier Giroud tillbaka i anfallet liksom hårtskjutande tysken Lukas Podolski.
Petad var däremot storstjärnan Mesut Özil. Och in på mitten kom i stället trion Wilshere-Rosicky-Cazorla snacka om kreativt! Sunderlands nr 7 Sebastian Larsson fick nöja sig med en bänkplats. Men en annan Arsenal-bekanting Vito Mannone vaktade målet. Liverpool-lånet Fabio Borini agerade ensam spjutspets och nr 10-rollen (strax bakom) fick Altidore. Första halvlek. Hemmalaget visar upp fart, fläkt och dödar matchen relativt snabbt. Jack Wilsheres fina passning når Olivier Giroud som snyggt placerar in 1-0 efter blott fem minuter, perfekt start för Arsenal! Tvåan kommer också från Girouds fötter men denna gång får han hjälp av en svag hemåt-passning. Efter 43 minuter kommer matchens mest briljanta sekvens. Ett underbart, vackert mästerverk signerat Jack Wilshere-Santi Cazorla-Olivier Giroud avslutas briljant med en chipp över keepern av Tomas Rosicky! 3-0 Arsenal således efter en grym första halvlek. Andra halvlek. Sunderland pressade hårt dom första tio för att sedan tappa trycket. Laurent Koscielny nickar kraftfullt in 4-0 på Santi Cazorlas hörna, segern i hamn! Sunderlands italienare Giaccherini snyggade siffrorna något med ett fint distansskott.  Känslorna var nervöst men kontrollerat under alla 93 minuterna. Arsenal bjöd på riktigt fint spel glimtvis, Giroud visade upp effektivitet i avsluten (äntligen) Jack Wilshere gjorde det mesta rätt på planen och evigt unge Tomas Rosicky fick krydda en grym insats med ett elegant mål, underbart! Arsenal vann imponerande, gjorde snygga mål och hakar på Chelsea och Man Miljard i guldfajten.
(och skadorna som Monreal och Koscielny  ådrog sig ska vara av lättare slaget och enligt Wengér ska spelarna vara tillbaka lagom till nästa helg, yes!).