Tummen upp för Arsenal igår, vilken insats!

Då var Champions League tillbaka igen efter uppehållet.
Arsenal fick åter igen möta Bayern (precis som förra våren) efter att ha överlevt Dödens grupp med Dortmund, Napoli och Marsielle. 20-årige Yaya Sanogo fick chansen på topp mot bästa möjliga motstånd kul för honom!
Första halvlek.
Toni Kroos testar Szczesny med en skruvat projektil redan i den 2 minuten men polacken är där med en hand och tippar bollen över ribban, briljant räddning! Hemmalaget växlar upp och startar klart bäst.
Oxlade-Chamberlain var ständigt aktiv på sin vänsterkant och gav landslagsbacken Boateng huvudvärk! Mesut Özil sulfintade bort en Bayern-back i straffområdet men blev kapad, domaren dömer straff! Meust kliver själv fram men bommar! Efter den missen  tappar Arsenal greppet och tyskarna börjar sakta äta sig in i matchen, minut för minut. Efter 31 min fäller Szczesny en fri Arjen Robben med straff och rött kort som följd. Straff okej men absolut inte rött! I samma veva skadas Gibbs och in kommer Monreal i stället, dubbla smällar för Arsenal! Nu ändras planerna radikalt för Arsenal. Cazorla lämnar planen och in kommer andre-keepern Fabianski. David Alaba tar sats men skjuter i stolpen. 0-0 läge efter första 45.
Andra halvlek. Ensidigt, uthärdligt, jobbigt, deppigt, blås av! dom tankarna fanns konstant i mitt huvud hela andra halvlek. Det var total Bayern-dominans men 10 tappra krigare i Arsenal-tröjor sprang mil, täckte ytor och gav verkligen allt där ute på planen. Trots detta: 1-0 Toni Kroos i 54 min, en pärla i krysset, 2-0 Thomas Muller 88 min . Men hemmalaget kämpade kopiöst och gjorde en grym laginsats och returen lever trots allt . Nu krossar vi Sunderland på lördag, Arsenal-fan forever!