Det hårda julschemat fortsatte för spelarna i Premier League. När andra ligor tar ledigt kör England matcher hårdare än någonsin!

Bara två dagars vila för Arsenal efter den tuffa men mållösa fajten mot Chelsea senast.

Åter ett Londonlag stod för motståndet denna Boxing Day nämligen: West Ham på Boleyn Ground.
Elvorna kommer här nedan med hemmalagets först.
Adrian i mål, backar:O'Brien, Tomkins, Collins, McCartney, mittfältare: Jarvis, Noble, Joe Cole, Diame och på topp kapten Nolan och anfallaren Carlton Cole.

Szczesny som vanligt mellan stolparna, backar: Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, mittfältare: Cazorla, Ramsey, Arteta, Özil och längst fram Giroud och Walcott.

Nu till min rapport.

Första halvlek. Jämn match första 45. West Ham stod upp bra och duktige yttern Matt Jarvis var ständigt ett hot framåt. Arsenal då? Jo dom skapade en hel del men effektiviteten saknades.
Värsta missarna brände skyttekungen Olivier Giroud. 0-0 e första halvlek således.

Andra halvlek.
53 sekunder in i halvleken gjorde hemmalaget mål. Carlton Cole pangade in bollen efter svagt hemåt-jobb av Arteta och en lite väl slapphänt målvaktsretur av Szczesny. 1-0 West Ham, vilket kanske inte kändes helt rättvist sett till matchbilden. Arsenal var illa ute, då Hammers skapade tryck efter sitt mål. Matt Jarvis var fri men sköt rakt på Szczesny och O'Brien bommade ett fint nickläge.

Sen tog bensinen slut för West Ham och då var det bara Arsenal sista halvtimmen!

Dessvärre drog Aaron Ramsey på sig en skada och bytte med comebackande Lukas Podolski i den 65 minuten. Några minuter senare var det kvitterat. Santi Cazorla slog assisten, Theo Walcott vek in i banan och sköt ett skott som gick förbi både McCartney och Tomkins och också in i mål bakom en skymd Adrian. 1-1 och Arsenal var helt klart på g! Blott tre minuter senare slår Gibbs en grym cross som Walcott både kraftfullt och snyggt nickar in fram till 2-1 e 71 min! Ett väldigt viktigt mål som ( i alla fall tillfälligt) tar Arsenal tillbaka i top of the league igen! Åtta minuter senare är det dags igen, Giroud håller skickligt bort försvararna och lägger upp för Lukas Podolski och tysken smäller in trean med sin vassa vänster. 3-1 Arsenal .Vilken comeback av Arsenal och Podolski som verkligen lyser av spelglädje.

Efter 90 plus 4 blåser domaren av matchen och Arsenal vinner till slut men West Ham gav verkligen allt även om dom tröttnade helt sista trettio.

Serieledning, Podolskis inhopp och Walcotts mål tar jag med mig från denna match.