Bra chans för avacemang för Arsenal efter 2-2 mot Schalke o4.

Efter en nattsvart lördag med rött kort på Jack Wilshere och knapp torsk mot Man U var det dags för Arsenal att ladda om. Bortafajt mot Schalke 04 i jämna grupp B stod på menyn för Wengérs boys.
Londonlagets elva såg ut så här: Mannone i mål, Sagna, Merta, Koscielny och Vermaelen i backlinjen, Arteta, Wilshere, Cazorla centralt, kanterna tog Walcott och Podolski hand om och längst fram fanns Giroud. Hemmalaget mönstrade följande:Lars Unnerstall, Benedikt Howedes (c), Atsuto Uchida
Christian Fuchs, Joel Matip, Lewis Holtby, Ibrahim Afellay, Jermaine Jones, Roman Neustadter, Jefferson Farfan, Klaas Jan Huntelaar.
Domaren blåste i pipan och matchen var igång.
Jämnt lir i första halvlek. Arsenal visar grym effektivitet första 26 minuterna då målen kommer.
1-0 efter 18 minuter, målskytt Theo Walcott.
Målet uppstod efter att Giroud bommat ett friläge men med lite flax hamnar bollen framför rappe Walcott som fintar målvakten och rullar in bollen i mål.
Blott åtta minuter senare gör Podolski en snubbel-fint och får in ett grymt inlägg där Oliver Giroud kastar sig fram och nickar in 2-0 till Arsenal!
Fint fotbollsmål av Arsenal som imponerar första 45. Tyskarna trycker på för att få in en reducering innan paus. Sista minuten av första halvlek visar Huntelaar vilken vass målskytt han är då han snyggt pangar in bollen i mål så paussiffrorna skrivs till 1-2.
Andra halvlek nu. Skilda Världar spelmässigt blir det i akt två.
Hemmalaget fick en riktig självförtroende-boots av sitt sena vi-är-med-i-matchen-mål vilket dom visade genom att pressa ett rätt skärrat Londonlag.
Med dryga tjugo minuter kom också tyskarnas kvittering. Målet gjordes av Jefferson Farfan.
Matchen fortlöper med att Schalke har mycket boll men som tur är för Arsenal skapar dom inga direkt heta lägen.
Det sista som händer i matchen är att Theo Walcott sprintar sig fri men avslutet räddas av Schalke 04:s målvakt.
Summering: En viktig poäng för Arsenal som har sju poäng och målskillnad 7-6 som tabelltvåa efter ettan Schalke 04 som har åtta poäng och målskillnad 8-5.

Två matcher kvar och Wengérs pojkar har en riktigt bra chans att nå slutspelet i CL!
Nästa match blir mot Fulham på Emirates Stadium i ligan.