Arsenal halkar efter i fjärdeplats-racet efter det galna 3-3 derbyt mot Fulham.

Lördagar brukar betyda Premier League fotboll och matcher i massor. Inget undantag denna helg.
Arsenal tog emot Fulham hemma på Emirates Stadium.
Med Jack Wilshere avstängd möblerade Wengér om något i Arsenals elva.
I mål Mannone, backar: Sagna, Merta, Koscielny,Vermaelen, på mitten: Arteta, Cazorla, Coquelin, kanterna: Walcott och Podolski och på topp Giroud.
Fulham startade så här:Mark Schwarzer, Sascha Riether, Aaron Hughes, Brede Hangeland (c), John Arne Riise, Chris Baird, Steve Sidwell, Kieran Richardson, Ashkan Dejagah, Bryan Ruiz, Dimitar Berbatov.

Derbyt drog igång. Det skulle blir en galen match.

Och det började också galet bra, i alla fall för Arsenal. Oliver Giroud visade spänst när han nickade in 1-0 efter 11 minuter.
Efter 23 minuter hade Lukas Podolski styrt in tvåan, fint framspelad av Mikel Arteta.
Drömstart således för hemmalaget.
Men Fulham skulle komma igen och det snabbt. Efter en hörna gör målkungen Dimitar Berbatov 1-2 efter 29 min och med bara fem minuter kvar av halvleken passar Berbatov fram svensken
Alexander Kacaniklic som nickar in 2-2, inget bra målvaktsingripande av Mannone där.

Så paussiffrorna visar oavgjort 2-2 efter första 45.

Andra halvlek nu. Wengérs boys tar över spelet allt mer.
Arsenal dominerar spelmässigt men bakåt är det svängdörrar tyvärr.
Mitt i hemmapressen river Mikel Arteta ner Bryan Ruiz i eget straffområde med straff som följd.
Berbatov kliver självsäkert fram och sätter 3-2 i minut 67.
 Men Arsenal har inte alls gett upp än.
Bara två minuter senare blir det 3-3.
Arsenal kontrar med fart och anfallet avslutas med en stolpträff av Giroud
men Walcott vinner sen boll i andra vågen och slår sen ett lysande inspel som Giroud strålande snyggt nickar i mål.

Derbyt är underhållande och målglatt. Så det är förmodligen därför domaren visar upp 5 stopp-tidsminuter.
I matchens sista minut skjuter Arsjavin en inlägg mot mål på en täckande Fulhamspelare som råkar få bollen på handen.
Domaren Phil Dowd pekar på straffpunkten. Mycket tveksam straff faktiskt.
Mikel Arteta tar sats och skjuter....inte i mål för i vägen står Fulham-keepern Mark Schwarzer och gör en grym räddning.
Så Arsenal får nöja sig med kryss i denna helgalna fotbollsmatch.

Plus:Girouds bägge mål, att Lukas Podolski äntligen fick måla och Arsjavins pigga inhopp.
Plus förtjänar också vasse Berbatov, Kacaniklic och så klart Mark Schwarzer.
Minus:Arsenals försvars-spel, Mannones pondus i straffområdet, 2-0:tappet och straffmissen från Arteta.

Nåja bara att deppa ihop och komma igen och förhoppningsvis krossa Spurs kommande helg.
Just nu ser det mörkt och vill Arsenal vara med i fjärde-plats-kampen är det dags att börja vinna matcherna, fyra poäng nu upp till Everton och WBA, får inte bli mer!
Arsenal ÄR bättre än denna åttonde plats laget befinner sig på för tillfället. Dags att börja visa det nu.

Det blir att träna försvarsspel hela veckan lång nu Arsenal FC!

Men till kommande fajt är i alla fall Jack Wilshere, Wojciech Szczesny och förhoppningsvis Kieran Gibbs tillbaka vilket jag tror räcker till en vända-säsongen-seger mot Tottenham!!!