Newcastle-Arsenal 0-2.

Toppmatch då trean Newcastle och tvåan Arsenal möttes på söndagskvällen! Två bra lag och spänning blev det under 90 plus stopptid. Alexander Isak fick chansen i hemmalagets startelva, vad kul. Newcastle inledde starkt och hade en stolpträff genom Wilson. Sedan pekade domaren på straff när Kiwior misstänkt fick bollen på handen! Men efter en VAR-koll ändrade sig domaren. I den 14:e minuten slog Martin Ödegård till med ett snyggt långskott och bollen satt perfekt i ena hörnet! 1-0 Arsenal. Trots Newcastle-tryck stod sig dom siffrorna halvleken ut. Andra halvlek var fortsatt jämn och bägge lagen skapade chanser framåt! Ödegård fintade bort sin motståndare med en läcker mottagning men skottet räddade målvakten!Och Martinelli hade ett vass avslut i ribban! Sedan hade Isak en nick i stolpen. Med ca tjugo minuter kvar dribblade Martinelli på kanten och fick in bollen i straffområdet och en spelare i hemmalaget lyckades få bollen på sig fram till ett självmål. Med lite tur, skills och ett LAG-arbete så tog Arsenal tre otroligt viktiga poäng och segern skrevs alltså till 2-0! UNDERBART!