Arsenal-Wolverhampton 5-0!

Säsongens sista hemmamatch på Emirates Stadium bjöd på en målfest deluxe! Arsenal tog emot Wolverhampton. Tränaren Mikel Artetas elva var ganska väntad med Ramsdale, Gabriel, Kiwior, White, Partey, Saka, Xhaka, Ödegård, Trossard och Jesus. Granit Xhaka styrde in 1-0 med skallen och målet tillkom efter ett snyggt förarbete av både Saka och Ödegård! Gabriel Jesus precisa inlägg nådde Xhaka och han placerade läckert in 2-0 och sedan ökade Saka på till 3-0 med en mästerlig curl i ena hörnet. Tre mål på 27 minuter och matchen kändes redan där vunnen! I andra halvleken fortsatte showen. 4-0 Jesus och 5-0 Kiwior (han första fullträff i Arsenal-tröjan!). Arsenal vann lekande stort, Xhaka blev man of the match i det som kan ha varit hans sista match i Arsenal. Han ryktas nämligen vara på väg ifrån klubben men vi får se hur det blir! En succésäsong med en andraplats bakom Man Miljard och höga 84 poäng totalt. Och det bästa av allt = Arsenal är tillbaka i Champions League!