Magisk comeback när Arsenal vann!

Då var det dags för ännu en Premier League-helg! Manchester City vann sin match hemma mot Newcastle så pressen var på Arsenal inför deras hemmmatch mot Bournemouth. Gästerna fick en otroligt bra start när Billing styrde in 1-0 efter 9 sekunder! En ledning dom höll halvleken ut. Dessutom ökade Bournemouth på till 2-0 då Thomas Partey missade i markeringen efter 57:e minuter! Men Arsenal skulle komma tillbaka! Partey skickade in reduceringen på kraft (62:e minuten) och sedan kvitterade White (70:e minuten) snyggt framspelad av Smith Rowe! Och långt in på stopptid (97:e minuten) slog Ödegård hörnan, Nelson tog ner bollen på bröstet, höll inne skottet och sköt sedan en kanon upp i ena krysset! 3-2 och Arsenal vinner och tar därmed tre fantastiska poäng i en väldigt spännande match. UNDERBART! Det var så nervöst men när Arsenal till slut vann var det såklart bara 100 procent glädje.