En kul handbollslördag på hemmaplan!

Då var det dags för handbollssäsongens sista match! Vi har ju ett samarbete med Roslagen Sol som gör att vi har möjliget att spela matcher tillsammans (då vi är för få spelare i Uppsala). Tyvärr har vi denna säsong inte haft möjligheten att delta på bortamatcherna då vi inte har någon buss att ta oss dit med. Men vi har haft två hemmamatcher och den sista var alltså idag mot Lindesberg i Tiundaskolans sporthall! Snökaos gjorde att matchen blev några minuter försenad! Så vi hann värma upp ordentligt och tagga till! Det var kul att spela och Lindesberg bjöd på riktigt tufft motstånd. Vi gjorde första målet genom Elias. Sedan kvitterade gästerna och gick förbi med flera mål och dom ledde ganska stort efter första halvleken. I andra halvlek fortsatte målen komma för båda lagen och flest då för Lindesberg. Vi kämpade jättebra och alla spelare fick såklart speltid! Jag fick in ett snyggt mål och fixade en assist till ett av Antons fullträffar. Sen var jag snabbt hem i försvarsposition och var kvick även framåt. Vi förlorade (Lindesberg vann med 18-31) men kan ändå vara stolta över prestationen tycker jag! Fick beröm av Peter (en av våra ledare) efter matchen och det var en cool känsla! Extra roligt att pappa var på plats och hejade på oss! TACK alla lagkompisar och ledarna för denna match och säsong.