Oxford United-Arsenal 0-3!

Arsenal spelade oavgjort 0-0 hemma i toppmatchen mot Newcastle i årets första match! Igår (måndag) var det dags för mesta mästarna att kliva in i FA-cupen där Oxford väntade på bortaplan. Hemmalaget höll 0-0 efter första halvleken men sedan visade Arsenals stjärnor sina skills i andra halvlek. Mohamed Elneny fixade 1-0 med skallen efter Fabio Vieiras fina frispark sedan ökade Eddie Nkhetiah på till både 2-0 och 3-0 inom loppet av några minuter! Vid första målet blev han frispelad av Fabio Vieira och vid det andra målet var det Gabriel Martinelli som slog assisten och avslutet var en kylig lyftning över målvakten. Matt Turner höll nollan igen och Arsenal är vidare. Och i nästa omgång väntar Manchester City! Till helgen är det DERBY mot lillebror Tottenham.