Arsenal-Manchester United 3-2!

I helgen bjöds det på toppmatch när serieledarna Arsenal tog sig an fyran Manchester United! Rashford sköt in 1-0 efter att först ha lurat Partey med en tunnel. Sedan kvitterade Nketiah till 1-1 med skallen då Uniteds-försvar var för givtmilt. Likaläge således efter den första halvlek. I andra halvlek kom flera mål och spänning deluxe! Saka curlade in 2-1 från distans, riktigt snyggt mål! Men bara minuter senare så var det 2-2 då Ramsdale missade en utboxning och Martinez gjorde mål! Arsenal tryckte på och segermålet kom sent, i den 90:e minuten fixade Nketiah! Och efter en VAR-koll godkändes målet och Arsenal tog därmed tre både viktiga och rättvisa poäng! UNDERBART. På fredag väntar Manchester City i FA-cupen!