Skön Arsenal-revansch mot Southampton!

Arsenal hade såklart revansch i sikte när dom under tisdagen åter igen ställdes mot Southampton men denna gång i ligaspelet! Det bjöds på snygga mål, en del misastag och en spännande match på ST Marys Stadium. Southampton fick utdelning först då Armstrong snyggt pangade in 1-0-målet med ett kraftfullt skott efter en hörna. Arsenal reste sig snabbt och kvitterade bara minuter senare då Pepe läckert placerade in bollen efter ett fint anfall! Och innan halvleken var över bjöd Saka på ett härligt mål då han visade upp sin snabbhet och teknik, rundade Saints-keepern innan han rullade in bollen i öppen kasse!2-1 till Arsenal. Southampton försökte såklart men kunde bara störa Arsenal glimtvis och det skulle inte räcka. Lacazette styrde in 3-1 efter ett strålande och fartfyllt Arsenal-anfall med trion Cedric/Saka/Lacazette som glänste mest! Arsenal tog därmed tre otroligt värdefulla poäng i Premier League-fotbollen. UNDERBART! På lördag är det dags igen och då väntar Manchester United på Emirates Stadium.