Arsenal-Newcastle 3-0.

Då var det match igen. Arsenal tog sig an Newcastle på måndagskvällen! Kieran Tierney var tillbaka i hemmalaget och han har ju varit grymt bra dom senaste matcherna. Första halvlek. Det var mycket Arsenal under första halvleken. Det var egentligen bara målen som saknades! Newcastle spelade defensiv och backade hem med hela laget, en väntat taktik. Andra halvlek. Nu lossande det verkligen för Arsenal! Inhoppparen Partey spelade snyggt fram till 1-0, ett vackert mål från lagkapten Aubameyang! Han sprintrade förbi Emil Krafth och sköt bollen högt i nät. Sedan ökade Saka läckert på till 2-0 efter ett bländnde passningspel från Smith Row/Saka! Och i slutminuterna styrde Aubameyang in 3-0 och assistpoängen fixade Cedric! Arsenal tog en bekväm seger mot ett Newcastle som hängde bra med i första halvlek och sen inte orkade matchen ut. UNDERBART!