Bildresultat för Aubameyang

Norwich tog sig an Arsenal under söndagen med nya tränarduon Fredrik Ljungberg och Per Mertesacker!

En intressant match helt klart.

Fredriks elva såg ut så här: Leno, Kolasinac, Luiz, Mustafi, Chambers, Guendouzi, Xhaka, Willock, Özil, Lacazette och Abuameyang.

Första halvlek. Hemmalaget inledde starkt och tog också ledningen efter ett klassmål från finske anfallaren Pukki!

Sedan fick Arsenal straff efter att en Norwich-spelare fått bollen på handen i straffområdet. Abuameyang klev fram men Tim Krul stod för en fin räddning. Men efter en VAR-koll gick straffen om och då satte Arsenals kapten iskallt bollen i mål fram till 1-1.

På stopptid i första halvlek fixade Cantell 2-1 för Norwich så hemmalaget var i förarsättet efter första 45.

Andra halvlek nu! Arsenal visade prov på sina comebackskills när målkungen Abuameyang läckert pangade in 2-2 efter en Özil-hörna och lite flipper i Norwich-försvaret.

Så matchen slutade med kryss och en poäng för båda lagen!

Härnäst väntar Brighton på hemmaplan för mina grabbar och då tror jag på tre poäng.