En rolig fotbollsdag i Fagersta.

 

Då var det äntligen dags för näst sista seriespelet i fotboll och denna gång skulle det hållas i Fagersta på Onsjövallen. 

Det var ett gäng taggade spelare som åkte minibussen från Uppsala denna tidiga söndagsmorgon och dryga timmen senare var vi framme.

Vädret visade sig inte från sin bästa sida då det var ganska mycket regn men ibland sprack himlen upp och solen visade sig.

Första fajten ut var mot BK Mix. Vi gjorde en riktigt bra match och föll bara med 6-4! Anton glänste framåt med sin snabbhet och två mål och alla gjort sitt jobb på planen så BK Mix fick verkligen kämpa för dom tre poängen.

Andra matchen ut var mot Romfurtuna. Där orkade vi inte riktigt stå emot lika bra och förlorade ganska stort med 4-1 till slut. Men kämparglöden, viljan att gå framåt och stå upp för varandra visade vi prov på där ute på planen.

Efter dom två matcherna var vi värda lite vila och lunch.

Sista matchen var mot BIF United.

Ett lag vi hade stora poängchanser mot! Men det började illa med underläge direkt.
Vi reste oss snabbt och Jonas visade vägen med 3 raka mål och vi gick till halvtidsvila med en bekväm 3-1-ledning.

I andra halvlek ökade vi på till 4-1 efter att Jonas hittat mig med en fin passning och jag slog in bollen i mål med vänstern.

Där och då kändes det som första vinsten för säsongen var på gång in.
Men en billig straff mot oss raserade allt då BIF United gjorde fyra raka mål under en mardrömsavslutning och snodde med sig en 5-4-vinst utan att vara värda det det minsta.

Det kan svänga fort i fotboll och det fick vi erfara på dom smärtsammaste av sätt.

Jag kände mig bara så ledsen och tom efter den matchen och ville bara dra hem.

Om vi bara glömmer resultaten totalt och ser till våra prestationer över tre matcher så finns det många positiva bitar att ta med. Vi gjorde många mål, vi gav aldrig upp, vi kämpade och hjälpte varandra och framförallt hade vi kul på planen. Och det är värd mer än alla poäng i världen! 

Jag är nöjd med min egen insats också. Sprang mycket, rensade en boll på mållinjen, hade några bra passningar och skott mot mål och sen fick jag dessutom själv hitta nätet i sista matchen.

Nu ser vi till att avsluta säsongen på topp för i Gävle ska vi bara ta första segern.

Så stolt över att få vara en del av detta härliga fotbollslag. UHI = ett lag för alla!






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!