En ny Premier League-säsong att se framemot!

Bildresultat för Arsenal FC 2018
Arsenal FC!
Då var det äntligen dags för Premier League-fotboll igen efter en fantastisk VM-sommar.

Regerande mästarna Manchester City är givetvis guldfavoriter. Många experter tror också på Liverpool!

Arsenal rustar om och kommer fajtas rejält för att nå en topp-fyra-plats. Nya tränaren Unai Emery har ett tufft jobb framför sig men jag hoppas verkligen han lyckas. Tunga nyförvärv som målvakten Bern Leno har ju hämtas in och med stjärnor som Özil, Ramsey, Lacazette och Abuameyang kan det bli en bra säsong för Arsenal.

Men det viktigaste av allt är att Arsenal fortsätter spela en fartfylld och rolig fotboll. Och att dom behåller sin grymma hemmaform och börja vinna även bortamatcherna.

Manchester United ser också starka ut men har inte förstärkt laget nämnvärt under sommaren. Chelsea kan överraska och Tottenham är numera alltid att räkna med.

West Ham har satsat hårt och köpt in både Jack Wilshere och Lucas Perez och kan ställa till det för topplagen helt klart.

Det ska också bli kul att följa Ken Semas framfart i Watford. Sedan återstår det att se om ´Viktor Nilsson-Lindelöf får lite mer förtroende av Jose Mourinho under sin andra säsongen i Manchester United!

Spännande matcher, många mål, tajt i medaljstriden och Arsenalsuccé är det jag hoppas på av Premier League-säsongen 2018-2019.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!