Arsenal tog första segern och den kom i derbyt mot West Ham!

Målskytt: Danny Welbeck!
Efter två smällar mot Manchester City och Chelsea skulle Arsenals stjärnor ta sig an West Ham på hemmaplan under lördagen!

Unai Emery ställde upp med denna elva; Cech i mål, backar: Bellerin, Mustafi, Sokratis, Monreal, mittfältare: Xhaka, Ramsey, Guendouzi, Iwobi, Mkhitaryan och anfallare Abuameyang.

I West Ham fanns tre ex Arsenalspelare i truppen. Lukaz Fabianski i målet och Jack Wilshere på mitten och på bänken satt Lucas Perez.

Första halvlek.
Det var ganska jämnt spel lagen emellan under första halvleken. Snyggt väggspel mellan Anderson och Arnatouvic gav West Ham ledningen efter 25 minuters spel. Skottet var välplacerat men Cech skulle kunna gjort det bättre i det läget.

Kvitteringen kom efter halvtimmen och det var Nacho Monreal som slog in 1-1-målet efter fint samspel mellan Mkhitaryan och Bellerin. Bellerins inspel gick förbi West Ham-försvaret och sedan hamnade bollen framför Monreals fötter och han fick både tid för ta emot och panga in bollen i mål.

Andra halvlek.
 Det var fortsatt en fartfylld och offensiv fotboll från bägge lagen. Men West Ham tappade orken och spelet ganska mycket när Arnatouvic klev av med en skada.

När klockan tickat upp på 70 tog Lacazette ner en hög boll på bröstet och slog in en cross i boxen och bollen styrdes i mål via en West Ham-back. Maxflyt Arsenal men en väldigt skön ledning!

Inhopparen Danny Welbeck säkrade alla tre poängen på stopptid efter att Arsenal ställt om snabbt och Bellerins inspel nått Welbeck som vände runt och klippte in bollen högt mitt i mål.

3-1 och säsongens första trepoängare in på kontot för Arsenal. En lika efterlängtad som välbehövlig vinst för Arsenal!

Plus: Anfallsspelet, målen och viljan att gå framåt.
Minus: Försvarsspelet. Det går inte att bjuda motståndarna på så många chanser Arsenal!