Bildresultat för Watford-Liverpool 3-3-
Skräll 1: Watford-Liverpool 3-3!

Premier League-fotbollen fortsatte med full kraft under lördagen.

Och vilka skrällar det bjöds på olika arenor runt om i England.

Watford-Liverpool kickade igång dagen med en sexmålsrysare som slutade 3-3! Där kvitterade hemmalaget i 94:e minuten och blåste favoriterna Liverpool på tre poäng.

På Stamforde Bridge slog Burnley till med en 3-0-ledning efter första halvlek och dessutom åkte Chelseas kapten Gary Cahill på ett rött kort efter 14 minuters spel.

Mästarna kom närmare i andra halvlek och fick in två mål genom nyförvärvet Alvaro Morata och David Luiz men när sedan Cesc Fabregás fick syna sitt andra gul kort var matchen givetvis körd! Burnley segrade med 3-2 och fick en flygande start på säsongen!

Nykomlingarna Huddelsfield besegrade Crystal Palace med solklara 3-0 trots bortaplan och fick även dom en perfekt start i högsta serien.

I dom blåa delarna av Liverpool nämligen på Goodison Park gjorde Wayne Rooney debut för Everton när Stoke kom på besök. Det slutade med supersuccé för Wayne Rooney som både startade anfallet och avslutade det när han mycket snyggt skallade in det vinnande målet mot Stoke! Sagolikt.

En härlig fotbollslördag har det varit med massor av mål, intressanta resultat och några röda kort!

Premier League kanske inte längre är världens bästa liga men det är i alla fall den mest underhållande. Här kan sju lag slåss om guldet och man vet aldrig vilka som ska bli mästare från år till år. Men självklart hoppas jag att detta är säsongen som Arsenal blir Premier League-mästare!

Bildresultat för Chelsea-Burnley 2-3
Skräll 2: Chelsea-Burnley 2-3!