Bildresultat för Arsenal-Leicester 4-3 jamie vardy

Och första matchen ut var Arsenal-Leicester på Emirates Stadium.

Arsene Wengér fick klara sig utan sin skyttekung Alexis Sanchez men också Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Cazorla och Perez som alla var skadade!

Arsenals startelva såg ut så här: Cech, Holding, Monreal, Kolasinac, Bellerin, Oxlade-Chamberlain, Özil, Elneny, Xhaka, Welbeck och Lacazette.

Leicester är ett lag med offensiven och den höga pressen som några av sina styrkor.

Sedan finns ju snabba, tekniska och målfarliga spelare som: Jamie Vardy och Riyad Mahrez att se upp för!

Nu till själva matchen,

Arsenal fick verkligen bästa möjliga start när Elnenys cross nickades i mål av nyförvärvet från Lyon: Lacazette efter blott två minuter spel!

Men Leicester svarade lika snabbt när Ozakaki fixade 1-1-målet med pannan sedan Cech stått för ett mindre bra ingripande.

Efter detta var det mest Arsenal som dominerade totalt.

En bjudning från Xhaka gav dock Albrighton läge att att avancera måtta inlägg och sedan drog Vardy in 2-1-målet med kraft från nära håll!

På stopptid i första halvlek efter fint klapp-klapp-spel av Kolasinac/Welbeck så kunde Arsenal få med sig ett värdefull 2-2-mål innan halvtidsvilan. Sist på bollen innan den gick in i nät var Welbeck!

En fartfylld och sevärd första halvlek av säsongen helt klart.

Andra halvlek fortsatte lite i samma stil.

Mahrez hörna nådde Vardy i straffområdet och engelsmannen slog till med sitt andra mål i matchen fram till 3-2 Leicester!

Wengér agerade ganska omgående och slängde in sina offensiva kort Ramsey och Giroud sista tjugo minuter plus stopptid. Det skulle ge utdelning!

När klockan tickat upp på 83 slog Xhaka en grym passning, Ramsey tog emot bollen delikat och styrde in 3-3 till Arsenal.

Två minuter senare efter en fint slagen hörna från Xhaka kunde Giroud nå först på bollen trots att Leicesters kapten Morgan höll på att slita av fransmannen tröjan och med skallen tryckte han in segermålet via ribban!

4-3 till Arsenal i en lika galen som spännande fotbollsmatch. Arsenals spelare, fans och ledare fick till slut den perfekta starten på säsongen.

Leicester gjorde en fantastisk match och förtjänas att hyllas rejält dom med!

2 målskytt i premiären: Jamie Vardy!