När fotboll suger!

Alex Iwobi
Steget efter!

Fotboll kan vara: snygga mål, duktiga spelare, dribblingar, filmningar, domarmisstag, sköna vinster och tunga förluster.

90 minuter med nervositet och en berg och dalbana av känslor.

Att följa Arsenal under en säsong ger lite av allt.

Som kvällens match mellan två tippade topplag: Liverpool-Arsenal!

Liverpool var betydligt hetare och vann både rättvist och glasklart med 3-1. Fast allt avgjordes först på stopptid.

Bäst på planen var nyförvärvet från Southampton: Mané!

Arsenal gjorde en stark andra halvlek och var snubblande nära en minibragdcomeback. Alexis Sanchez inhopp väckte laget och Danny Welbecks vackra reducering via en chipp över Mingolet gav matchen lite liv igen. Och när klockan tickat upp på 92 var Alexis riktigt nära en kvittering men hans skott blockades effektivt av Liverpools försvar. Sedan kontrade hemmalaget in trean och matchen var vunnen.

Men Arsenals andra halvlek, Danny Welbecks fina mål, Alexis inhopp och Cechs grymma räddningar är positiva bitar att ta med till nästa match!

Sedan var det ju bara oflyt att Mesut Özil skulle bli sjuk och missa matchen.

Bänka aldrig Alexis Sanchez igen Arsene Wengér. För det stora misstaget blev direkt matchavgörande!

För med bästa laget på banan tror jag Arsenal hade kunnat stå upp betydligt bättre!

Liverpool är ruskigt ojämna men har dom sin dag kan dom slå vilket motstånd som helst. Men har laget en dålig dag på jobbet kan dom torska mot vilket lag som helst också!

Nästa säsong är det förhoppningsvis Arsenal som tar dubbeln över Liverpool liksom.

Två poäng från Liverpool i tabellen med en match mindre spelad, klart det går att hämta in, så räkna inte ut Arsenal i topp-fyra-fajten ännu.

Nu är det bara att tagga om, ladda inför CL-returen mot Bayen Munchen på tisdag innan en FA-cup-helg väntar runt hörnet!