Barcelona vidare efter en galen vädning mot PSG!

Sergi Roberto celebrates his late winner
Sergio Roberto: målskytt och matchvinnare!

Onsdagens Champions League-match mellan Barcelona vs PSG skulle bli en galen rysare.

PSG hade en 4-0-seger med sig från första matchen då laget spelade en underbar fotboll och krossade ett blekt Barca.

På Camp No så var det Barcelona som dominerade totalt i 90 plus 5 minuter!

Luis Suarez nickade in 1-0 efter blott fyra minuter sedan ökade Iniesta på till 2-0 efter ett konstmål med ganska mycket flyt.

I andra halvlek fortsatte målfyrverkeriet! Messi slog in 3-0 på straffen som Neymar fixat och sedan slog PSG s målkung Cavani till med en drömträff på volley!

Barca hade då pressen på sig att göra ytterligare tre mål framåt med bara dryga tjugo plus stopptid kvar.

Men då klev han fram Neymar jr och visade vägen till kvartsfinal. 4-1 kom genom en magiskt frispark och 5-1 kom efter en billig straff när Suarez visade usla skådistakter!

Sedan på stopptid när klockan tickat upp på 96 hittade Neymar fram till Roberto och han lättade bollen över målvakten, via ribban och in i mål!

Barcelona vann, blev första lag någonsin att vända ett 0-4-underläge och är alltså klara för kvartsfinal i Champions League!

Vilken match, vilka mål och en spänning utan dess like.

Men PSG kan vara stolta ändå. Dom gjorde en briljant första match på hemmaplan och Cavani har äntligen tagit sig ur Zlatans skugga och blivit den målskytt han alltid varit och visat framförallt under sina år i Napoli!