Lyckat landslagsuppehåll för Arsenals stjärnor!

Alexis in action for Chile
Målkungen: ALEXIS!

Under landslagsuppehållet glänste flera av Arsenal stjärnor.

Olivier Giroud låg bakom Frankrikes seger mot Luxenburg i VM-kvalet med två fina mål, ett skott i öppet mål och en nick.

Klubbkamraten Laurent Koscielny spelade även han 90 minuter plus stopptid när Frankrike vann med 3-0.

Alex Oxlade-Chamberlain fanns med i startelvan när England tog tre poäng mot Litauen hemma på Wembley. Målen fixade Defoe och Vardy!

Mesut Özil hoppade in i 66:e minuten när Tyskland enkelt vann sin match mot Luxenburg med 4-1.

David Ospina höll nollan i bägge sina VM-kval-matcher med Colombia och tog sex poäng dessutom, kul!

Alexis Sanchez förlorade visserligen i en tajt match mot Argentina med 1-0 men mot Venezuela blev det vinst och Alexis inledde målfesten med en delikat frispark ribba in.

Chile segrade med 3-0 och Chiles nr 7 låg bakom det mesta i offensivt väg.

Elneny hamnade också i målprotokollet när Egypten vann träningsmatchen mot Togo.

Dessutom fick Arsenals yngsta förmågor som Bellerin, Holding och Maitland-Niles rikligt med speltid för U-21-laget i respektive landslag.

Även Ramsey och Xhaka var in action för Wales och Switzerland.

På söndag väntar City på hemmaplan och jag hoppas verkligen Arsenal kan vinna den matchen och få tillbaka lite välbehövligt självförtroende. När Arsenal spelar som bäst kan dom slå vilket motstånd som helst. Det har dom bevisat flera gånger under Wengér!

Men har dom en dålig dag på jobbet kan Arsenal också förlora mot sämre lag tyvärr.

Låt april-månad bli en seger-rik månad liksom!