Fotbolls-EM 2016 har äntligen startat och Dimitri Payet fixade segern direkt för Frankrike mot Rumänien !

Olivier Giroud celebrates against Romania

Se hit alla fotbollsälskare ! EM inleddes ju igår med premiärmatchen Frankrike vs Rumänien och vilken spännande match det blev.

Det var 0-0-läge efter första halvlek men lite övertag hemmanationen då det gäller målchanser och bollinnehav. Men hetaste läget hade rumänerna men Tottenhams etta Hugo Lloris stod för en makalös räddning där !

I andra halvlek hände det mesta. Arsenals kraftfulle Olivier Giroud skallade vackert in 1-0-målet fint framspelad av West Hams Dimitri Payet.

Slarv av Patrice Evra bakåt gav Rumänien straff också var det kvitterat genom Nicolae Stanciu.

Klockan tickade ruskigt snabbt och när uret stod på 89 minuter slog West Hams stjärna till med en riktig pärla med vänsterfoten.  2-1 till Frankrike och segern i hamn till slut.

29-åringen visade stora känslor när han blev utbytt : glädjetårar!

Nu är fotbollsfesten äntligen igång och det bästa av allt är ju att den  pågår en hel månad!