Tredje raka nollan för Cech och andra raka segern för Arsenal i Premier League.

Glädje!

Efter ett långt landskampsuppehåll var det så äntligen dags för lite Premier League-fotboll igen denna helg.

Först ut var Everton-Chelsea från Goodison Park. Hemmalaget vann både klart och rättvist med 3-1 och Chelsea fortsätter sjunka som en sten i tabellen efter en riktigt svag start på säsongen.

Lite senare på lördagen var det avspark på Emirates Stadium mellan Arsenal-Stoke.

Nu kommer lite glimtar av vad som händer under dom 90 minuterna. Men eftersom jag var på fest hos en arbetskollega så blir det mer high lights-svep än en matchrapport liksom.

Och vi börjar med elvorna.

Cech, Bellerin, Kosicelny, Gabriel, Monreal, Özil, Cazorla, Ramsey, Alexis, Coquelin, Walcott.

Butland, Cameron,  Bardsley, Pieters, Muniesa , Ginkel, Arnautovic, Whelan, Diouf, Shaqiri, Sanmartin.

Första halvlek.
Arsenal dominerade totalt mot ett defensivt inriktat Stoke. Efter 30 minuter bröt
Coquelin snyggt ett farligt anfall med en klockgren glidtackling sedan tog Özil över showen och slog en grym cross fram till rappe Walcott som kyligt placerade in 1-0-målet efter en snygg tunnel på keepern. Och flera mål låg verkligen i luften. Alexis prickade stolpen två gånger under matchens fem första minuter!

Andra halvlek.  Hemmalaget fortsatte äga på planen mot en motståndare som nog försökte men inte kom någonstans. Inhopparen Giroud bommade ett rent friläge , bollen ven precis utanför stolpen, oflyt! Men sent i den 84:e minuten nickade Giroud vackert in 2-0-målet efter en perfekt frispark av Cazorla och lätt uselt försvarsspel av ett uppgivet Stoke City.

Tre poäng, snygga Arsenal-mål och ett ännu en nolla för Cech blir mina plus efter matchen.