Cesc visar prov på känslor. Förlust igen för Chelsea.
Seger-fixare.

Premier League-fotbollen fortsatte i full styrka även denna helg. Och först ut denna sista lördag i augusti var Newcastle-Arsenal på St. James' Park.

I Arsenal gjorde Laurent Koscielny comeback i backlinjen medan Alex Oxlade-Chamberlain ersatte en knäskadad Mesut Özil.

Hemmalaget som skrällde stort senast efter 0-0 på Old Trafford valde att ge nyförvärvet  Mitrovic chansen på topp i stället för skyttekungen Cissé.

Här kommer elvorna med Newcastles först.

Krul, Janmaat, Coloccini Haidara, Mangulu, Anita, Colback, Wijnaldum, Thauvin, Sissoko, Mitrovic.

Cech, Bellerin, Kosicelny, Gabriel, Monreal, Coquelin, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Walcott.

Detta kommer inte direkt bli någon matchrapport bara lite high lights-svep av det bästa som hände sett över 93 minuter. För att jag följde matchen via http://www.arsenal.com/home på min mobil minut för minut och såg det inte på tv.

Första halvlek.
Sett till första 45 så var faktiskt Newcastle United det bättre laget. Men Mitrovics dobbarna-i-foten-tackling på Coquelin vilket gav rött kort efter blott 16 min skulle förändra förutsättningarna totalt. Hemmalaget höll dock 0-0 efter första halvlek ändå, riktigt starkt!

Andra halvlek.
Arsenal tryckte gasen i botten direkt i inledningen av akt två. Alex Oxlade-Chamberlain pangade in 1-0 på kraft via stolpen och med lite hjälp från Coloccini efter 52 minuter. Tim Krul räddar snyggt Aaron Ramseys kanonskott men returen snappar Alex upp, tar ner bollen på bröstet och krutar in det så viktiga förstamålet efter trippla Arsenal-chanser på rad.

Sedan var det Tim Krul vs Arsenal resten av halvleken typ. Belgaren var rena väggen och tog allt . Giroud , Alexis, Walcott, Cazorla alla fick se sig besegrade av den duktige Newcastle-keepern.

Men Arsenal vann matchen med uddamålet på en svårspelad arena mot ett duktigt hemmalag. Och Cech fick hålla nollan i sina andra raka match, riktigt kul!

Plus: Spelet i andra halvlek. Arsenal skapade verkligen hur många chanser som helst och trion Cazorla, Ramsey och Coquelin var väldigt bra liksom Gabriel.
Minus: Svårigheterna att göra mål.

Arsenal klättrade i och med segern upp till femteplats i tabellen med sju inspelade poäng , i topp är fortfarande Man City med maximala tolv poäng efter fyra matcher och 10-0 i målskillnad. Men säsongen är lång och allt kan hända liksom.

Värt att notera vidare är Crystal Palace fina 2-1-seger borta mot mästarna Chelsea och West Hams 3-0-knock mot Liverpool också det på bortaplan!

Målskytt och matchvinnare: Mark Noble West Ham!