Barcelona spelar Champions League-final 6 juni i Berlin!

Superduon Neymar/Messi!

Detta blogginlägg kommer handla om Champions League semin mellan Bayern München-FC Barcelona  , rond 2.

Efter 3-0-krossen hemma och Leo Messis uppvisning mot Bayern München var en ny CL-final riktigt nära för FC Barcelona.

Och igår blev det klart.

Tyskarna gjorde verkligen allt och försökte nog men dom kunde inte stoppa: Suarez-Neymar-Messi i denna match heller.

Benatia skallade snyggt in 1-0 efter bara sex minuter och fansen på Allianz Arena fick i alla fall en skön start.

Sedan nickade Messi fram bollen till Suarez som elegant serverade Neymar så var det 1-1.

Och superduon Suarez/ Neymar fixade också 2-1 bara minuter senare och då var det givetvis kört för Peps pojkar!

Förvisso vände Bayern München till seger i andra halvlek efter härliga mål från Robert Lewandowski (2-2)och Thomas Müller (3-2).

Men Barca vidare efter flera bortamål (5-3-seger totalt) och fick därmed en ljuvlig revansch efter 7-0-krossen för två år sedan.

Barcelona är väl värda sin finalplats och där väntar vinnaren mellan Real Madrid och Juventus.

Boka in 6 juni för då spelas Champions League-finalen och den måste jag bara se!
Överlägsen: LEO MESSI!