Arsenal FA-cup-winners 2015! Mesta Mästare 12 gånger!

Igår var det fotbollsfest på Wembley Stadium.

FA-cup-finalen mellan Arsenal och Aston Villa lockade storpublik.

Tim Sherwood som kom in och räddade kvar Aston Villa i Premier League och dessutom lett laget till en sensationell final förtjänar allt credd för det.

Men på planen var det bara ett lag som dominerade och det var gul (d) klädda Arsenal.

Shay Given stod för flera makalösa räddningar och var tillsammans med utmärkte Richardson den som räddade kvar Villa i matchen under första halvleken.

Men i den 40:e minuten efter en fin nick-assist av Alexis gör Walcott 1-0 med en mäktigt volley-träff vilket också blir paus-siffrorna.

I andra andra halvlek fortsätter Arsenal sin show. 2-0 smäller Alexis in med en riktigt drömträff, säsongens mål i FA-cupen denna säsong, helt klart!

3-0 nickar Mertesacker in på Cazorlas hörna innan inhopparen Giroud snyggt lyfter in 4-0 med yttersidan efter en assist från Oxlade-Chamberlain på stopptid.

4-0-seger, fantastiska mål, en grym LAG-insats och välförtjänta FA-cup-mästare 2015: ARSENAL FC.

Arsenal avslutade säsongen på bästa sätt, med en titel och bjöd verkligen sina fans på fotbollsgodis.

Nu är Arsenal mesta FA-cup-winners med 12 stycken titlar, BRILJANT!!!!