Arsenal skrällde och slog Manchester City borta och hakar på topp-fyra-tåget.

Man of the match: Cazorla !

Efter en lördag där både Spurs, Liverpool och Manchester U tog full pott (i fjärdeplatsracet) och Chelsea 5-0-krossade Swansea borta (i guldfajten) var det två lätt pressade lag som möttes på Etihad Stadium på söndagskvällen. Manchester City vs Arsenal.

Mästarna som inte loosat på fjorton matcher och dessutom hade målkungen Sergio Kun Aguero tillbaka i elvan var självklart favoriter på förhand. Saknades gjorde Yaya Touré (som var på Afrikanska Mästerskapen) och Nasri som var skadad.

Wengér valde som väntat att bänka Mesut Özil men tillbaka i laget var Aaron Ramsey .

Startelvorna kommer här nedan med Citys lag först.

Hart, Demichelis, Kompany, Clichy, Zabaleta, Silva, Milner, Rosa, Navas, Reges,  Aguero.

Ospina, Mertesacker, Koscielny, Bellerin, Monreal, Cazorla, Ramsey, Coquelin,  Oxlade-Chamberlain, Giroud, Alexis.

Här kommer mina Highlights-klipp från matchen.

Första halvlek. City har mycket boll men svårt att skapa lägen. Och Arsenal ligger tajt i försvaret och spelar rätt smart. Minut 24. En till synes slarvig klack av Ramsey men bollen hamnar ändå hos Monreal, spanjoren  passar Giroud och tar själv en offensiv löpning i Citys straffområdet men blir klumpigt stoppad av Kompany med straff som följd. Santi Cazorla kliver fram. Hart slänger sig åt rätt håll men bollen är för bra skruvad, 1-0 Arsenal vilket också blir paussiffrorna.

Andra halvlek. Milner går ut och Jovetic kommer in direkt. City skruvar upp tempot och gör verkligen ett försök för att nå en kvittering. Silva höjer sig och det väcker i alla fall temporärt mästarna men det räcker inte riktigt denna kväll. Arsenal kontrar och vinner en farlig frispark i offensivt läge. Cazorla slår bollen och högst på den frisparken når Olivier Giroud, 2-0 Arsenal, på nick minut 67.

Arsenal kan sedan hålla undan sista tjugo mot ett lätt idéfattigt City och ta tre tunga poäng .

Seger, snygga mål och en grym LAG-insats blir min summering. Ett styrkebesked minst sagt.

Man of the match: Santi Cazorla. Härlig insats av Mini-Santi. Målskytt och en assist plus en skön firar-dans i samband med 2-0-målet bjöd han på också.

Matchens dragning (ar): Först fixade Rosicky en fin tunnel på Jovetic sedan grundlurade Alexis Lampard med en tunnel inom loppet av bara några sekunder!

Arsenal gick åter igen förbi värsta grannarna Spurs i tabellen upp på femteplats och flåsar nu fyran  Manchester U rejält i nacken, blott en poäng bakom!