Gott och Blandat med Arsenal FC!

BÄSTA laget!

Arsenal FC är som bekant mitt favoritlag nr 1. Laget ligger just på en 6:e plats i ligan blott fem poäng bakom Man U som just nu har den så åtråvärda fjärdeplatsen. Men säsongen är lång och ingenting är kört på långa vägar. Alexis Sanchez har verkligen varit grym under höstsäsongen men det tog några matcher och komma in i Premier League-tempot. Guldet kommer Chelsea och Manchester City fajtas om, det är givet!
Skador har varit ett stort problem för Arsenal under flera säsonger. Och det fortsätter att vara det. Men som tur är stjärnorna på väg tillbaka. Laurent Koscielny är redan tillbaka (bossen i backlinjen) även Olivier Giroud och Mathieu Debuchy är spelklara, positiva nyheter så klart! Nu är det "bara" Abou Diaby, Theo Walcott , Tomas Rosicky, Jack Wilshere, Nacho Monreal, Mikel Arteta och Mesut Özil som förhoppningsvis snart (några veckor/månader) är redo för matcher. Arsenal är vidare i CL och finns kvar i kampen om FA-cup-bucklan , så det kan bli en succéartad säsong det här, jag är positiv!

Säsongens mål i Champions League (hittills) gjorde Aaron Ramsey igår mot Galatasary. 4-1-seger blev det för övrigt för Arsenal. Campbell passade och från 30 meter drog Ramsey till på volley och bollen satt perfekt i nätet, så sjukt snyggt!
Bästa nyförvärvet: ALEXIS!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!