2014 lider mot sitt slut. Men i Premier League väntar ingen vila. Där spelas det matcher oftare än vanligt under just jul och nyårshelgerna.

På Upton Park möttes två Londonlag med topp-fyra-ambitioner. West Ham vs Arsenal. Big-Sam vs Wengér.

Här kommer Highlights från den fajten.

Men elvorna först.
Adrian i mål, backar: Reid,  O'Brien, Cresswell,  på mitten: Kouyate, Amalfitano, Downing, Song, Sakho och på topp den så nickstarke Carroll.

Szczesny i mål, backar: Koscielny, Mertesacker, Monreal, Debuchy,  på mitten: Cazorla,
Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Flamini och på topp Alexis och Welbeck.

Första halvlek. West Ham börjar piggt värre. Alex Song smäller in 1-0-målet från distans, snyggt, men domaren blåser för offside, tveksamt! Det är många bollar på Carroll och hörnor som är hemmalagets taktik, det är tydligt efter första 45. Efter 41 minuter fixar Santi Cazorla en straff som han sedan gör mål på. Iskallt av spanjoren!
Tre minuter senare serverar Oxlade-Chamberlain Welbeck näst intill öppet mål, 2-0 Arsenal precis innan vilan, viktigt!

Andra halvlek. West Ham öser nu på för att få lite kontakt i matchen. Och det börjar bra.
Kouyate trycker in reduceringen med skallen, lite flax men välförtjänt sådant!
Det är hemmalaget som jagar mål men det är Arsenal som skapar mest. Cazorla är nära att dra in ett distansskott, Oxlade-Chamberlain stenhårda nick och Alexis soloåkning och fina avslut är också nära, men Adrian gör den ena svettiga räddningar efter den andra, briljant målvaktsinsats!

Så slutet av matchen blir galet spännande tack vare det. 90 plus 5. West Ham är snubblande nära en kvittering efter hörna, men bollen går över.

Sluut. Arsenal vinner och går förbi Londongrannen i tabellen (5 a med lika många poäng som fyran Southampton) samtidigt som Chelsea, Manchester City, Manchester U och Tottenham tappar poäng! Underbart. Men man måste uppenbarligen ha nerver av stål om man hejar på Arsenal FC!

Straff-fixare och målskytt, Santi Cazorla!