Oflyt Arsenal!

Arsenal forever!

Efter landskampsuppehållet var det ett taggat Arsenal som skulle möta Manchester U i lördags.
Två tippade topplag i mittens rike i tabellen, långt i från suveräna serieledarna Chelsea!
Det skulle bli en konstig match. Arsenal dominerade första 45 och skulle med lite mer effektivitet dödat matchen där. Jack Wilsheres frilägesmiss sänkte hela laget om man nu får hänga ut en spelare så, eftersom fotboll trots allt är en LAG-sport. Nåja. Man U hade all flyt i världen i andra halvlek. Valencias inspel styrde på Gibbs och in i mål. Sedan fick både Szczesny och Wilshere bytas ut med skador. Man U s skakiga backlinje började växa och höll Arsenals offensiv på avstånd. Och framåt var trion Di Maria-Rooney-RVP ett ständigt hot. Arsenal satsade allt framåt och pressade hårt för ett kvitteringsmål. Men i den 85 e minuten stängde Rooney matchen med en grym lobb, fint framspelad av Di Maria. Fotboll är inte alltid rättvist.
Man U hade två skott på mål och bägge gick in! Arsenal däremot skapade massor, spelade fint men hade oflyt och en vägg emot sig i form av David De Gea. Men till slut på stopptid slog inhopparen Giroud till med ett riktigt drömmål, men det räckte inte till mer än att snygga till siffrorna.

 Det är bara att deppa ihop och komma igen. Säsongen är lång och Arsenal har fortfarande all chans i världen att nå topp fyra. Man U är blott två poäng före. Nu blickar vi framåt mot CL och WBA till helgen.










Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!