Andra raka segern för Arsenal ger fjärdeplatshopp och Sterling ger Liverpool guld-drömmar efter 24 långa års väntan!

RAMSEY tillbaka som målskytt! Andra raka segern för Arsenal ger fördel i fjärdeplats-fajten!

Premier League-säsongen är inne på slutspurten. Nu är varje poäng man kan ta livsviktiga både i toppen och botten! Och att allt kan hända denna märkliga säsong visade Sunderland igår. Connor Wickham och Fabio Borini sänkte Chelsea borta och mellan stolparna stoppade Vito Mannone allt med 14 fantastiska räddningar!

Liverpool tackade för hjälpen genom att i en tajt match mot Norwich vinna med 3-2 på söndagen. Raheem Sterling pangade in ledningsmålet från 25 m efter blott 5 min och efter 11 min curlade skyttekungen Luis Suarez in tvåan framspelad av rappe 19-åringen Sterling. Norwich kom tillbaka något i andra halvlek efter ett påpasslig mål av Gary Hooper. Sen tog Sterling över showen igen då han snodde bollen, sprintade sig igenom Norwich-försvaret, och slog in guldbollen; det avgörande 3-1-målet. Snodgrass nickade snyggt in bollen efter en fin cross av Martin Olsson men det räckte inte.Guldet hamnar i Liverpool efter 24 års väntan det vågar jag nästan slå fast nu!

På KC Stadium tog hemmalaget Hull City emot CL-plats-suktande Arsenal FC. Hull har ställt till det för topplagen förut. 3-1-segern mot Liverpool sticker ut mest. Steve Bruce formerar sitt lag så här: Harper i mål, backar: Elmohamady-Chester-Davies-Rosenior, på mitten: Huddlestone-Livermore-Meyler och på topp Jelavic-Long. Wengér mönstrade sitt Arsenal så här: Szczesny i mål, backar: Sagna-Mertesacker-Kosicelny-Monreal, på mitten: Arteta-Ramsey-Cazorla-Özil och längst fram: Giroud-Podolski. Kim Källström fick nöja sig med en bänkplats denna gång.

Första halvlek. Hull börjar klart bäst. Hull-spelarna ser kvickare ut både i fötter och tanke. Nåja, Arsenal växer in i matchen minut efter minut. Efter 31 minuter kombinerar Özil-Cazorla vackert och avslutar gör Ramsey, 1-0 Arsenal efter ett riktigt lag-mål i typiskt Arsenal-stil! Fyra minuter senare testar Jake Livermore skottlyckan och hans kanon tar i stolpen, så nära kvittering för Hull! Precis när klockan tickat upp på 45 bröstar Aaron Ramsey ner en fin cross från Olivier Giroud och avslutet med vänstern står Lukas Podolski för, 2-0 Arsenal, vilket också blev paussiffrorna. Effektivt Arsenal, var ordet!

Andra halvlek. Hull startar även denna halvlek piggast. Men Arsenal har klass på mitten (Özil drar upp tempot och Ramsey visar snabba fötter, fint spelsinne och att målformen inte avtagit efter skadan) och en viss tur av flyt som avgör. Efter 54 min drar Arsenal upp en anfall med teknik och fart. Cazorla-Monreal briljerar tungt skott från Ramsey, fin räddning Harper men returen når Podolski som tar emot bollen med högern och avslutar iskallt med vänster, 3-0! Hull försöker men Arsenals vattentäta försvar med Mertesacker-Koscielny visar sig vara för svårforcerat denna match. Tre livsviktiga poäng, snygga mål, Ramseys succé-comeback och äntligen en nolla för Szczesny det tar jag med mig från denna match. Det är långt i från klart men just nu är det fördel Arsenal i fjärdeplats-kampen! Tre finalmatcher återstår av säsongen bara att gå all in Arsenal!

Mina känslor: mycket glädje så klart, sen även lättnad och som vanligt en del nerver.
Och att ge allt för laget gjorde verkligen Mikel Arteta. Han förlorade en tand i en tuff duell men klev av planen men tre sköna poäng!

Påskhelgens vinnare: Liverpool, Arsenal, Everton, Sunderland.
Förlorare: Chelsea, Man U, Fulham.
Snyggaste mål (en): Aaron Ramseys 1-0 mot Hull (ett riktigt lag-mål ala Arsenal) och Rahem Sterlings 1-0-pärla mot Norwich.Vilket tryck i skottet han har!