Wilsheres dubbel sänkte Marseille!

Måååååål!

Efter den sköna segern mot Southampton i ligan senast var det nu CL-fokus som gällde för Arsenals stjärnor. Marseille hemma på Emirates Stadium väntade. Med så tätt mellan matcherna valde Wengér att rotera lite i elvan. In kom Flamini, Monreal och Rosicky, medan Arteta, Walcott och Cazorla fick börja på bänken.

Nu till min matchrapport.

Arsenal ställde upp så här: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Flamini, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Özil, Giroud.
 Marseilles elva såg ut som följer: Mandanda, Abdallah, N'Koulou, Mendes, Morel, Lemina, Romao, Ayew, Imbula, Khalifa, Gignac.

29 sekunder tar det, sen når Bacary Sagnas fina passning Jack Wilshere som tar sig in i straffområdet fintar bort sin motståndare och skruvar in bollen krysset. 1-0 Arsenal, snacka om drömstart!

6 min: fint anfall där Wilshere passar Ramsey som dock avslutar rakt på keepern.

36 min: Ramsey fälls i straffområdet och den spanske domaren pekar på straffpunkten, tveksamt!
Mesut Özil kliver fram, skjuter och målvakten chansar rätt och räddar fint.
Svag straff av tysken!

Paussiffrorna visar Arsenal 1 och Marseille 0.

Andra halvlek. Matchbilden fortsätter som i den första halvleken med mycket kontrollspel av Arsenal och ett Marseille som satsar på kontringar.
65 min: Snyggt samspel mellan Ramsey-Özil varpå Wilshere kan skjuta in 2-0 i öppet mål!

Inhopparen Thauvin testade Szczesny men ett rappt skott men Arsenals målvakt visar snabba reflexer och räddar fint.