Arsenal slog Liverpool i klassikermöte. Cazorla och Ramsey gjorde målen.

Arsenal FC!

Toppmatch på Emirates Stadium på lördagskvällen. Arsenal tog emot Liverpool.
Efter den tunga cup-torsken mot Chelsea senast då Carl Jenkinson bjöd på bägge mål hade Wengér rätt väntat ändrat om rejält i elvan som skulle ta sig an The Reds.

I mål som vanligt Szczesny, backarna var: Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, på mitten bossade: Ramsey, Arteta, Rosicky, Özil, Cazorla, och längs fram tunge strikern Giroud.

Liverpools elva såg ut som följer: Mignolet mellan stolparna, backar: Toure, Skrtel, Sakho, på mitten: Gerrard, Lucas, Henderson, Cissokho, Flanagan och på topp fruktade duon Suarez/Sturridge som gjort 80 procent av Liverpools mål!

Nu till själva matchen och min rapport.

Första halvlek. Arsenal inleder skarpast. Laget spelar fräck och fartfylld fotboll.
Liverpool glimtar till ibland och Luis Suarez är ett ständigt hot.

Minut 19: Arteta drar upp anfallet, Sagna slår inspelet och Santi Cazorla pangar snyggt in ledningsmålet med högern! Så rättvist!

1-0 till Arsenal efter första 45 speglar matchen rätt väl.

Andra halvlek.
Brendan Rodgers agerar direkt och tar in brassen Coutinho. Och byter också taktik från 3-5-1 till mer offensiva 4-4-2.

Liverpool kör fullt ös direkt från start. Jordan Henderson skjuter högt över i ett bra läge, där hade Arsenal flyt!
Hemmalaget och sin sida är vassa på sina kontringar. Trion Ramsey-Cazorla-Rosicky leker fotboll riktigt fint emellanåt!

Min 59: Santi Cazorla sprintar loss på sin kant och slår sen inspelet som Aaron Ramsey kraftfullt pangar in i mål. 2-0 till Arsenal och Aaron Ramsey "He Cant stop scoring" har slagit till igen!

Liverpool försöker trycka på nu för att få till lite nerv sista 30. In kommer Chelsea-lånet Moses.
Och gästerna skapar också flera målchanser. Men superduon Suarez/Sturridge har inte riktigt den vanliga dödliga effektiviteten dom brukar ha. Samtidigt som Arsenals försvar med Koscielny i spetsen gör det riktigt bra!

Så slutresultatet blir: Arsenal 2 och Liverpool 0.
En lika viktig som imponerande seger för Arsenal som nu skaffat sig ett fem poängs-försprång till jagande duon Chelsea och Liverpool!

Nycklar till segern: Szczesnys målvaktsspel, Cazorlas briljans och Ramseys galna målform!