Arsenal i topp efter 4-1-kross mot Norwich och idel vackra mål!

Arsenal tog emot Norwich hemma på Emirates Stadium på lördagen.
 Här kommer min matchrapport.

Wengér formerade sitt lag så här: Szczesny, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Sagna, Arteta, Flamini, Özil, Wilshere, Cazorla, Giroud.

Norwich ställde upp så här: Ruddy, Martin, Turner, Bassong, Olsson, Tettey, Snodgrass, Howson, Fer, Pilkington, Hooper.

I hemmalaget gjorde Santi Cazorla comeback och på bänken fanns tjecken den tekniske Rosicky.

Bortalaget fick klara sig utan Ricky van Wolsvinkel och svensken Johan Elmander.

Första halvlek.
Mycket Arsenal första 45. Trion Özil, Cazorla, Wilshere showade och gjorde lite som dom ville mot sina motståndare!
Efter 17 minuter volley-skjuter Jack Wilshere in 1-0-målet: efter klackar, snabba passningar och
one- touch-spel i världsklass!
Özil till Wilshere dubbelklackar från Giroud till Wilshere och passning från Giroud till Wilshere och måååål! Så vackert!

Efter 40 min var det riktigt nära 2-0 men Norwich-keepern Ruddy gör (åter igen) en grym räddning på Girouds fina avslut.
Bortalaget skapar lite tryck mot slutet av halvleken. Mycket på grund av att Arsenals viktige mittfältare Flamini var tvungen att lämna planen på grund av hjärnskakning. In kommer Ramsey.
Bästa kvitteringsläget för Norwich får Feer men hans fina skott räddas lika fint av Szczesny.

Paussiffrorna blir således Arsenal 1 och Norwich 0.

Andra halvlek. Bortalaget pressar faktiskt Arsenal rätt hårt inledningsvis. Men några direkt heta chanser skapas kanske inte.

Mertesacker bryter ett Norwich-anfall , Özil får tag i bollen och passar den vidare till Giroud, tysken tar sen en bra löpning in i motståndarnas straffområde och får sen tillbaka bollen från Giroud och avslutar med skallen, i mål! 2-0 Arsenal och ännu ett härligt fotbollsmål!

Norwich ger sig dock inte och fortsätter trycka på för att få kontakt. Och lite spänning blir det efter 70 min. Martin Olssons inlägg snedsparkas av Mertesacker och Howson pangar in bollen i mål, snyggt! 1-2 och match igen. Fast slarvigt av Arsenal-försvaret!

Men sista kvarten börjar Norwich-spelarna tröttna efter allt bolljagande.
Och det utnyttjar Arsenal som nu tagit tillbaka dominansen i matchen.

Två tunga Ramsey-skott räddar Ruddy men inte det tredje.

Min 83: Jack Wilshere passar till Aaron Ramsey i Norwichs box sen skottfintar Ramsey bort TRE motståndare och placerar vackert in 3-1-målet!
Vilket mål av Aaron och Game Over för ett tappert Norwich!

Min 87: Rosickys slår en underbar cross till Ramsey och Aaron spelar osjälviskt fram bollen till Mesut Özil som stänker in 4-1-målet från nära håll.

90 plus 4: matchen är slut och Arsenal vinner, gör idel drömmål och tar tillbaka serieledningen i tabellen!

Summering: Özil fortsätter sin succé, vilket dribblings-nummer av Ramsey (avgörande 3-1-målet) och Arsenal fortsätter imponera så här i inledningen av Premier League-säsongen!