Örnnarna kraschlandade i div 1 . Vi var inte ens nära!


Efter att ha vunnit div 2 på målskillnad förra säsongen var vi Örnar redo för att ta sig an div 1 trodde vi. 

Men så här i efterhand skulle vi aldrig anmält oss till högsta serien.

Visst vi kämpar kopiöst med två femmor i match efter match men är aldrig riktigt nära.

Målen haglar in bakåt som värsta ösregnet vilket gör att stämningen i laget påverkas negativt.

Och när man förlorar nästintill varje match tvåsiffrigt då känns allt bara helt jävla värdelöst.

Men visst det är roligt att spela matcher, umgås med lagkamraterna och komma iväg och se ställen som Falun, Gävle och Borlänge under en säsong.

Man åker iväg laddad för matcher men vet innerst inne att vi kommer förlora innan matchen ens har spelats och det är en hemsk känsla.

Idag var det i alla fall dags för säsongens sista seriespel i Borlänge.

Ett gäng trötta lirare samlades redan 06:45 vid Scandic Nord i morse för vidare färd med buss till Borlänge.

Efter en smidig resa på dryga två timmar var vi så äntligen framme. Eftersom Storvreta IBK lag röd spelade först tog vi i svarta laget plats på läktaren för att heja på våra vänner.

Själva spelade vi inte förrän 11:30.

Motståndare var Sätra lag två. Vi var aldrig med i fajten någon gång och blev totalt utspelade. 15-2 skrevs siffrorna till efter två tuffa perioder. Men vi tar med oss Jespers två snygga mål, min fina assist till ett av dom och våran aldrig-ge-upp-attityd.

Då var det dags för lunch och lite vila innan match 2 väntade mot Sätra lag 1.

Det gick precis lika dåligt i den som i första matchen.

Vi föll hårt med 15-4. Jesper var dock stekhet och gjorde alla fyra mål ! Och jag passade fram till ett av dom så det var kul.

Fick testa att spela på en ny position som back för första gången i min innebandykarriär! Det gick faktiskt över förväntan. Vann lite närkamper, bröt lite uppspel och sprang konstant. Väldigt stolt.

Sedan väntade prisutdelning för div två och div ett och utmärkelse i form av mest värdefulla spelare från varje lag i varje division.

Heros tog hem både div 2 och div 1 lekande lätt. Storvreta IBK lag röd kom på fjärdeplats i div 2 och Storvreta IBK lag svart kom sist i div 1 .

Men lite plåster på såren var att jag hade flytet att får pris eller utmärkelsen mest värdefulla spelare i Örnarna. Häftigt!

Nu lägger vi denna säsong bakom oss, slickar såren och kommer in med ny energi , några nyförvärv och en framtidstro nästa säsong i div två.

Örnarna flyger högt bägge lagen!

Många tårar, lika många förluster, LAG-känsla, osköna närkamper och ett mål plus några fina assist från min klubba bli summeringen av en brutalt jobbig innebandysäsong.













 






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!