Galet 3-3-derby mellan West Ham och Arsenal i världens bästa liga!

Mål-glädje ala Arsenal!

Att Premier League är världens bästa liga är givet i min värld.

Lördagens derby mellan femman West Ham och trean Arsenal bjöd på mål, spänning och skön fotboll av högsta klass.

Vi skippar laguppställningarna och tar oss med på ett 93 minuters målsvep i stället.

Det började riktigt bra när Mesut Özil kyligt placerade in 1-0 efter blott 18 minuter, läckert framspelad av Iwobi. Sedan fixade Alexis Sanchez 2-0, efter ett fint Arsenal-anfall, riktigt snyggt mål där med.

Sedan kom hemmalaget tillbaka och det med besked.  Reduceringen nickade Carroll kraftfull in på Cresswells härliga inlägg och kvitteringen fram till 2-2 slog engelsmannen in från nära håll.

Andra halvlek blev minst lika underhållande. Dagens hetaste målskytt Carroll visade ännu en gång prov på sin nickstyrka när han skallade in ledningsmålet (3-2) för West Ham och Upton Park var i extas!

Men Arsenal visade enorm styrka som reste sig. För när klockan nått 70 minuter sköt kaptenen Koscielny in kvitteringen 3-3 på volley.

Sista minuterna av derbyt blev galet spännande och bägge lagen gick verkligen för segern.  Men det blev inga flera mål och fajten slutade ganska rättvist oavgjort.

West Ham är i topp då det gäller derbypoäng denna säsong med 14 stycken och det ska dom ha all credd för. Dom har ett lag med offensiven som sin styrka och härliga lirare i form av Carroll, Payet och Atonio.
Dom känns som ett mittenlag men med kapacitet för toppen . Då måste dock defensiven höjas minst en klass. Och jämnheten.

Arsenal däremot har stjärnor och ett LAG för guld men dom måste få ordning på alla skador för att nå allra högst upp. Även om Leicester har slagläge nu så finns fortfarande en liten chans för Arsenal att vinna.