En rolig fotbollsdag i Borlänge!

Igår var det äntligen dags för seriespel igen med parafotbollen. Denna gång åkte vi långt till Borlänge och Skvalets IP! Vi var framme i god tid före första matchen så ingen stress med att byta om sen hann vi värma upp ordentligt också. Premiär för våra nya matchställ också i svart och gult! Vi spelade på naturgräs och vädret var omväxlande med både sol och regn plus lite kyligt i luften. Romfurtuna var lördagens första motståndare. Vi inledde jättebra och gick upp i en 2-0-ledning efter första halvleken! Anas tvåmålskytt. I andra halvleken slappnade vi av och det i kombination med slarv ledde till en reducering och även en kvittering i slutminuterna. Nåja en poäng är okej men vi skulle verkligen haft tre! Lite vila, återhämtning, lunch och sen hejade vi självklart på våra lagkompisar i fem mot fem-serien och dom vann sin match med 3-1. Sedan skulle vi ta oss an Heros i match två. Det var en jämn match och vi höll 0-0 efter första halvleken. Vi hade inga avbytare då David oturligt blev skadad och inte kunde spela mer! I andra halvleken fick Heros in två mål men vi kämpade grymt och kan ändå vara stolta! Sista matchen ut var mot Sätra. Vi fick en tuff start med två skitmål emot oss! Otroligt tråkigt! I slutet av halvleken spelade vi oss fram riktigt snyggt och jag var först på en målvaksretur men sköt över tyvärr! I andra halvleken spelade vi mycket bättre och skapade lägen framåt. Jag vann tillbaka bollen, spelade fram Anas och han blev fälld och vi fick straff. Anas gjorde mål och sedan var vi otroligt nära en kvittering också men bollen gick precis utanför! Det var kul att spela trots att resultaten verkligen gick emot oss. Jag fick mestadels spela mitfältare men ibland även anfallare! Extra roligt att vara lagkapten i dom två sista matcherna. Mycket spring, några skott mot mål och några coola passningar, så min insats var godkänd ändå. Tack alla lagkompisar och ledarna = vi är bäst! Våra kamrater i fem mot fem-serien vann alla sina tre matcher! Men vi tillhör ju alla samma lag. Nu har vi en träning kvar, på tisdag sedan väntar ett välförtjänt sommaruppehåll!